fbpx

Dacă aţi ajuns aici, înseamnă că vă interesează subiectul
Matematică pentru Evaluarea Naţională

Matematica este o disciplină exactă! Cea mai eficientă metodă de a maximiza cunoştinţele într-un timp cât mai scurt este parcurgerea şi înţelegerea a cât mai multe tipuri de exerciţii şi probleme din teste de simulare oficiale! Există un număr limitat al acestora, foarte multe dintre ele, cu probabilitate mare a se regăsi în variantele pentru examen! Orice metodă de rezolvare a lor, înţeleasă şi însuşită, va spori exponenţial şansele de a obţine o notă cât mai mare la examenul de Evaluare Naţională. Orice greşeală, din orice motiv, poate reduce semnificativ şansele unui copil de a ajunge la liceul dorit.

Timp…încă mai este! EDUPEDIA vă pune la dispoziţie mai multe instrumente de Matematică pentru Evaluarea Naţională! 

Această aplicaţie funcţionează doar pentru dispozitivele care rulează sistem de operare Android şi poate fi descărcată şi distribuită în mod GRATUIT. Contine toate noţiunile şi formulele de MATEMATICA de gimnaziu.

Urmăriţi un scurt film de prezentare a aplicaţiei.

MATE8 - MATEMATICĂ pentru EVALUAREA NAŢIONALĂ

 Această carte digitală poate fi descărcată şi distribuită în mod GRATUIT. Contine toată MATEMATICA de gimnaziu, conform programei şcolare sub formă de teorie explicată, formule şi multe exemple reprezentative. Pe coperta interioară, veţi descoperi 2 coduri de reduceri semnificative, pentru cursurile de matematică de pe site-ul nostru. 

[wpdm_package id='17981']
Coperta carte MATE8

Pentru acei dintre dumneavoastră care îşi permit şi doresc să susţină un proiect educaţional de economie socială, am creat următoarea ofertă specială, valabilă până la data de 15 septembrie 2023!

45+ Teste de Matematică pentru Evaluarea Naţională, clasa a VIII-a,
rezolvate şi explicate integral
(lecţii video + transcrieri PDF)

Acestea sunt alese din subiectele şi simulările oficiale / neoficiale din anii 2021, 2022 şi 2023, până la data examenului de Evaluare Naţională 2023 (21 iunie 2023), inclusiv testul dat şi subiectul de rezervă. Conţine peste 45+ teste publicate , în format lecţii video + transcrieri .pdf ale rezolvărilor.

Atenţie! Achizitionând acest curs, veţi primi toate testele, sub formă de lecţii video (captură de ecran, înregistrată pe tablă interactivă 4k, la rezoluţie FHD, cu explicaţii pas cu pas, în limba română), toate transcrierile .pdf ale rezolvărilor integrale  precum şi fişierele .pdf cu testele nerezolvate + barem de corectare pentru cele care sunt disponibile. Toate rezolvările sunt integrale şi detaliate, cu toate etapele, aşa cum ar trebui să fie corect redactate din punct de vedere matematic, inclusiv la subiectele de tip grilă.

În plus, pe lângă explicaţiile şi rezolvările matematice, veţi primi şi o serie de sfaturi practice / recomandări de abordare a tuturor subiectelor, menite a maximiza nota finală, “speculând”  forma oficială de redactare a testelor şi a baremelor. 

 
45 teste de matematica rezolvate si explicate
Prezenta ofertă vine împreună cu garanţia de 30 zile. Dacă, din orice motiv, nu sunteţi mulţumiţi de achiziţia făcută, vă returnăm integral suma plătită pentru acest curs! 

În loc de testimoniale, vă invităm să vizualizaţi 4 teste , rezolvate şi explicate integral

Evaluarea Naţională 2023 - Matematică - (21.06.2023) rezolvare integrală

Evaluarea Naţională 2023 - Matematică - (21.06.2023) - subiect de rezervă - rezolvare integrală

Evaluarea Naţională 2023 - Matematică - Model de test oficial EDU (01.11.2022) rezolvare integrală

Evaluarea Naţională 2023 - Matematică - Simulare ISJ IAŞI (ianuarie 2023) rezolvare integrală

EDUPEDIA este o platformă online de învăţare şi dezvoltare competenţe ce pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi o mare varietate de cursuri şi resurse educaţionale, GRATUITE sau CONTRA-COST.
În plus, EDUPEDIA este un proiect de economie socială, cu o misiune asumată:
"Echitate digitală pentru toţi copiii şi reducerea inegalităţilor în educaţie"
Atunci când achiziţionaţi un curs de pe platforma EDUPEDIA
90% din profit va merge automat către facilitarea accesului la
TEHNOLOGIE şi EDUCAŢIE ONLINE
pentru cât mai mulţi COPII DEFAVORIZAŢI.
Vă mulţumim anticipat pentru că ÎNVĂŢAŢI şi AJUTAŢI alături de noi!

Prezenta ofertă vine împreună cu garanţia de 30 zile. Dacă, din orice motiv, nu sunteţi mulţumiţi de achiziţia făcută, vă returnăm integral suma plătită pentru acest curs! 

Vă rugăm să vizitaţi paginile noastre sociale, oficiale.
Fiţi alături de noi, orice ajutor contează! Mulţumim anticipat pentru orice like, abonare sau distribuire.