fbpx

EDUPEDIA - Servicii

Marketplace cursuri online

EDUPEDIA este o platformă educaţională de tip marketplace ce găzduieşte cursuri online, gratuite şi contra-cost, din cele mai diverse domenii de activitate, pentru toate categoriile de vârstă, de la 6 la 99+ani. Vă invităm să descoperiţi cursul potrivit pentru dvs.!


Creare cursuri online

EDUPEDIA oferă tuturor celor interesaţi consultanţă şi servicii de creare cursuri online. Acestea se adresează atât persoanelor fizice care doresc să-și împărtășească sau să-și valorifice cunoștințele în mediul online, cât și companiilor și instituțiilor care doresc să-și instruiască angajații, clienții sau partenerii.

Studio înregistrare cursuri*

EDUPEDIA dispune de un studio de înregistrări audio-video profesional*, dotat cu calculatoare performante, softuri specializate, camere profesionale de înregistrare, microfon şi lavaliere, kit de lumini studio înregistrare, green screen şi alte dotări de interes.
*în curs de achiziţie

Menţionăm că din cauza numărului mare de solicitări şi a resurselor limitate,  aceste servicii vor fi acordate cu prioritate către colaboratorii şi instructorii EDUPEDIA.