fbpx

Vrei sa devii instructor?

Ești gata să-ți monetizezi cunoștințele? Avem tot ce ai nevoie! Citeşte mai departe...

Dacă aveţi cunoștințe într-un anumit domeniu, vă face plăcere să le împartăşiţi şi doriţi în acelaşi timp crearea unui surse de venit pasiv, atunci alegerea de a deveni instructor, creator de conţinut şi resurse educaţionale este oportunitatea perfectă pentru dvs. Nu vă faceți griji dacă nu ați creat niciodată un curs online. Înscrieți-vă chiar acum pentru a vă alătura comunității noastre de instructori și pentru a obține acces la resurse care vă vor ghida pas cu pas în tot acest demers. Nu este nici pe departe aşa de greu cum vă imaginaţi iar noi vă vom asigura toate informaţiile şi resursele de care aveţi nevoie. 

 

Beneficiile de a deveni Instructor pe platforma educaţională EDUPEDIA

Cu toate că suntem la început de drum, avem planuri mari şi interesante pentru dezvoltarea învăţământului online în România. Una din misiunile noastre este aceea de a crea echitate digitală şi reducerea inegalităţilor în educaţie, de a crea noi posibilități şi oportunităţi prin deschiderea accesului la cunoștințe tuturor celor interesaţi. Şi, pentru că suntem conştienţi de faptul că nu putem reuşi singuri în acest demers, aici interveniţi dvs.,  cu motivaţia şi cunoştintele pe care le le aveţi şi doriţi să le transmiteţi mai departe!

Oportunitatea de a creea cursuri online pe platforma EDUPEDIA vă oferă şansa de a construi o sursă de venit pasiv, suplimentar. Puteţi să creeaţi şi să publicaţi în mod gratuit oricâte cursuri doriţi pe platformele educaţionale EDUPEDIA. Veţi putea câştiga un procent cuprins între 65-75% din veniturile generate În calitate de instructor EDUPEDIA, aveți flexibilitatea de a vă oferi cursul gratuit (dacă este sub 1 oră) sau la un preț stabilit de dvs. , fără nici o condiţionare superioară sau inferioară. În plus, aveți opțiunea de a vă promova cursul cu ofertele şi prețurile noastre promoționale. Aflați mai multe despre distribuirea veniturilor către instructorii noștri și despre cum să vă maximizați câștigurile.
Sunteți binevenit să vă împărtășiți cunoștințele despre orice subiect, cu excepția celor notate pe lista noastră de subiecte restricționate.
Pe platformele educaţionale EDUPEDIA, creați și dețineți conținutul, cu păstrarea integrală a drepturilor de autor, ceea ce înseamnă că puteți găzdui același conținut în altă parte și puteți, de asemenea, să încărcați orice cursuri sau conținut pe care le-ați creat deja.
Timpul pe care doriţi să îl investiţi în colaborarea cu EDUPEDIA este în totalitate decizia dvs. . Toate activităţile se desfăşoară exclusiv online astfel încât puteţi lucra de oriunde, la orice oră atât timp cât aveţi un calculator sau laptop conectat la internet.
În calitate de instructor EDUPEDIA, puteți beneficia de baza noastră de cursanți. Programele noastre de marketing și campanii promoționale vă pot ajuta să atrageţi un număr cât mai mare de cursanţi.
Predarea online vă oferă posibilitatea de a ajunge la potenţiali cursanți din România, şi de ce nu, din întreaga lume, din confortul casei sau biroului dvs. Predarea prin intermediul platformelor educaţionale EDUPEDIA vă permite flexibilitatea de a preda de oriunde, oricând, oricui.
În calitate de colaborator EDUPEDIA, veţi avea acces la informaţii şi resurse specifice pentru a vă facilitata întreg acest demers
În calitate de instructor EDUPEDIA, vă alăturați unei comunități extraordinare de zeci de instructori din România şi de peste hotare, care vă pot oferi suport, îndrumare și sfaturi pentru a vă ajuta să reușiți. În plus, veţi beneficia şi de echipa noastră de asistență și numeroase resurse utile create de experți în învățare pentru a vă ajuta să începeți călătoria pentru a deveni instructor online de succes.

Tot ce trebuie să ştii pentru a devii instructor EDUPEDIA

În cazul în care ai ajuns pâna aici...înseamnă că oportunitatea este mai aproape de tine decât crezi...
Mai este doar un pas!

Please login to send your request!

Începeți o activitate nouă în construirea de cursuri online şi obţineţi venituri pasive, direct proporţionale cu gradul dumneavoastră de implicare.
În calitate de instructor/creator de cursuri, veți lucra cu partenerii Edupedia pentru a converti materialul didactic în cursuri online pentru cursanții noștri.
Veți scrie lecţii, module, teste, descrieri ale cursurilor și rezultate aşteptate ale învățării care reflectă cu acuratețe conținutul cursului și cu scopul de a convinge utilizatorii online să urmeze cursurile create de dumneavoastră!
Vă vom ghida pas cu pas prin programul nostru de formare pentru creatori de cursuri și vă vom ajuta să obțineți abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă atinge potențialul şi a maximiza oportunităţile de a câștiga.
Începeți o carieră în construirea de cursuri online cu EDUPEDIA.

Forma juridică de colaborare Instructori
Există posibilităţile de colaborare atât ca persoană fizică cât şi ca persoană juridică – PFA, II, SRL, SA, ONG, etc. Este decizia fiecărui colaborator în parte.
- În cazul în care se optează pentru colaborare pe persoană fizică, se va semna un contract pe drepturi de autor, prin care se vor reține impozitele datorate către bugetul de stat cu stopaj la sursă, valabile în momentul plății. Pentru a evita complicaţii fiscale şi din raţionamente de optimizare a taxelor, ar fi de preferat ca persoana fizică să fie angajată cu normă întreagă în altă parte sau să fie pensionar(ă).
- Pentru persoane juridice, colaborarea se va realiza cu un simplu contract de prestări servicii.

Ce trebuie să fac pentru a deveni instructor EDUPEDIA?
Simplu. Creaţi un cont şi bifaţi căsuţa "Vreau să devin instructor".
Odată ce aţi creat contul şi sunteţi autentificat în platformă, completaţi formularul pentru solicitarea de a deveni instructor de pe această pagină. În cel mai scurt timp posibil, veţi fi contactat telefonic de un membru al echipei EDUPEDIA pentru un scurt interviu. Dacă totul este în regulă, vi se va acorda statutul de instructor EDUPEDIA şi veţi putea accesa resursele necesare pentru a putea realiza şi publica propriile cursuri.

Comisioane Instructori

Persoane fizice
Contract drepturi de autor, cu reţinere impozit 10% prin stopaj la sursă,
Grilă de comision**:
1-500 cursanţi* = 50%
501-1000 cursanţi* = 55%
>1001 cursanţi* = 60%

Persoane juridice (PFA, II, SRL, ONG, SA)
Contract de prestări servicii
Grilă de comision**:
1-500 cursanţi* = 55%
501-1000 cursanţi* = 60%
>1001 cursanţi* = 65%

*se vor lua în calcul, doar cursanţi plătitori, cumulaţi de la toate cursurile contra-cost ale instructorului
**Procentele se calculează din valoarea efectiv încasată de la fiecare student, pentru cursul respectiv

Ofertă specială extra-comision +5%
Primii 100 de instructori înscrişi şi care vor publica minim 3 cursuri contra-cost pe platforma EDUPEDIA, vor primi un extra-comision de 5% pe toată durata colaborării.

Stabilirea preţului unui curs
Din considerente de optimizare a cheltuielilor şi profitabilitate, există o limită inferioară de 50 lei la preţul pe care un instructor îl poate stabili pentru propriul curs. Nu există o limită superioară în ceea ce priveşte stabilirea preţului cursului. Trebuie menţinut un echilibru între calitatea conţinutului şi preţului solicitat. Dacă un preţ prea mic poate induce ideea unei calităţi scăzute a conţinutului, un preţ prea mare poate avea ca rezultat un număr prea mic de cursanţi. Vă recomandăm să testaţi mai multe variante, până veţi ajunge la rezultatele aşteptate.