fbpx

OBŢINE UN VENIT PASIV DIN CUNOŞTINŢELE TALE

O oportunitate pentru toţi cei care îşi doresc o sursă de venit pasiv din monetizarea cunoştinţelor proprii!

Ce este EDUPEDIA?

EDUPEDIA este o platformă educaţională de tip marketplace. Găzduim şi promovăm cursuri online pentru traineri, instructori şi profesori care doresc să-şi construiască o sursă de venit pasiv din monetizarea cunoştinţelor proprii. 

De ce EDUPEDIA?

1

Comisioane atractive,
max. 70% pentru instructor!

2

Preţul cursurilor este stabilit în mod exclusiv doar de către instructor!

3

Sunt permise link-uri directe, către site-ul sau reţelele sociale ale instructorului!

4

Instructorul are acces la adresele de email ale cursanţilor!

5

Nu sunt necesare cunoştinţe tehnice, ne ocupăm noi de tot!

Ce spun instructorii EDUPEDIA

“Eu sunt doar consultant şi trainer...Am abilităţi tehnice doar de simplu utilizator de calculator. Am testat platforma Edupedia, este mai simplu decât mi-am imaginat pentru a publica un curs.”
Marian Cochior
”Am avut mai multe cursuri pe UDEMY, deci pot face comparaţii. Personal, mi s-au părut atractive beneficiile oferite de cei de Edupedia....şi chiar dacă sunt la început de drum în educaţia online, am decis să merg şi alături de ei.”
Daniel Ilea
“Sunt profesoară, aceasta este menirea şi vocaţia mea. Iubesc să predau copiilor! Cred că suntem în momentul în care, trebuie să avem o altă abordare în a prezenta informaţiile. Iar cursurile online, ar putea fi o soluţie foarte eficientă.”
Mihaela Bostan

Doar primii 100 de instructori înscrişi vor beneficia de comisionul maxim de 70% pentru toate cursurile postate pe platforma educaţională EDUPEDIA!

Am decis să oferim această facilitate financiară importantă doar celor care vor fi alături de noi încă de la început!

1
Locuri rămase disponibile

Edupedia

Învaţă pentru tine şi ajută copii defavorizaţi !

Prima platformă educaţională din România cu o misiune socială asumată prin statutul de întreprindere socială

Misiune socială:

Echitate digitală pentru toţi copii provenind din medii socio-economice defavorizate şi reducerea inegalităţilor de şanse în educaţie.

90% din profitul obţinut va merge direct către construirea de resurse educaţionale gratuite pentru toţi copii şi donarea de echipamente IT către copii provenind din medii defavorizate. 

Un motiv în plus...

“Proiectul EDUPEDIA nu este doar o afacere, ci un mijloc de îndeplinire a unei viziuni pe care nu o poţi realiza de unul singur. De aceea, îi invit pe toţi cei care cred că EDUCAŢIA este calea spre un viitor mai bun să se alăture misiunii şi viziunii noastre. Copiii şi tinerii sunt cea mai valoroasă resursă în care merită să investim timp, energie şi acţiune. Orice pas, orice iniţiativă, orice activitate contează! Fiţi alături de noi, doar împreună putem reuşi!”
Popa Eugen, Fondator EDUPEDIA

Copyright © 2022 EDUPEDIA ONLINE SRL . Toate drepturile rezervate.