EDUPEDIA - Termeni şi condiţii generali de utilizare
- Acceptarea termenilor
Înainte de a da accept la Termenii şi condiţiile de utilizare ale site-urile EDUPEDIA (www.invat-online.ro şi www.edupedia.ro), trebuie să citiți cu atenție toate paragrafele prezente în acest document. Toate serviciile pe care EDUPEDIA ONLINE SRL le oferă sunt supuse următorilor Termeni de Utilizare. EDUPEDIA ONLINE SRL își rezervă dreptul de a actualiza termenii şi condiţiile în orice moment, fără o notificare prealabilă.
Aceşti termeni şi condiţii sunt între EDUPEDIA ONLINE SRL şi dumneavoastră, utilizatorul site-urilor EDUPEDIA (www.invat-online.ro şi www.edupedia.ro). Acceptaţi în mod tacit aceşti termini prin:
(a) Plasarea unei comenzi prin aceste site-uri;
(b) Utilizând aceste site-uri în oricare alte moduri, inclusiv simpla navigare ca şi utilizator care a creeat un cont şi este autentificat;
(c) Acceptarea acordului cu aceşti termini. În cazul în care nu sunteţi de acord cu toţi termenii, nu utilizaţi site-urile EDUPEDIA (www.invat-online.ro şi www.edupedia.ro).
Site-urile EDUPEDIA (www.invat-online.ro şi www.edupedia.ro) includ:
- vânzarea de produse şi servicii educaţionale online
- resurse educaţionale gratuite, dar care pot fi accesate doar de utilizatori înregistraţi şi autentificaţi
- suport şi alte servicii online, accesibile exclusiv aici
- informații tehnice, contractuale, despre cursuri, marketing şi alte informaţii
- conținut divers, date, text, software, fişiere audio, fişiere video, fotografii, grafică, mesaje sau alte materiale
EDUPEDIA ONLINE SRL controlează și administrează site-urile sale din diverse locații și nu dă nici o declarație că acest site este adecvat sau disponibil pentru utilizare în toate locațiile. Toate produsele și serviciile de la EDUPEDIA ONLINE SRL pot să nu fie disponibile în locația dvs., iar accesările pot varia în funcție de locații, dispozitivele de pe care sunt accesate (calculator desktop, laptop, tablet, telefon smart), diverse produse software (sistem de operare, browser de internet, etc.), tipul de conexiune şi viteza de internet, etc.
- Dreptul de autor
Conținutul complet (date, text, imagini, grafică, fişiere audio şi video, etc.) disponibil sub adresa producătorilor este supus drepturilor de autor și altor legi privind proprietatea intelectuală / industrială.
Conținutul cursurilor nu poate fi utilizat de terţi și / sau exploatat în diverse scopuri private și / sau de afaceri. Sunt excluse acele versiuni demo care sunt furnizate pe site pentru descărcare sau testare.
- Accesare şi/ sau descărcare cursuri
În vederea accesarii şi/sau descărcării cursurilor, utilizatorul este rugat să furnizeze informații adevărate, curente și complete despre el în conformitate cu formularul de înscriere. În plus, utilizatorul trebuie să actualizeze aceste date în mod regulat, pentru a le menține corecte, corecte, actuale și complete.
Dacă solicitați o versiune demo a unui curs, datele dvs. vor fi prelucrate în cadrul companiei EDUPEDIA ONLINE SRL şi al proprietarului sau companiei care deţine drepturile de autor pentru produsul solicitat.
Informațiile furnizate de EDUPEDIA ONLINE SRL vor fi utilizate pentru a îndeplini serviciile solicitate de dvs. Veți primi e-mailuri care sunt necesare pentru a concretiza accesul la produsul solicitat și pentru a solicita şi utiliza sprijinul tehnic în acest caz.
Acceptați drepturile de autor, conţinutul și documentele aferente cursului achiziţionat.
Prin achiziţionarea unui curs nu achiziționați şi dreptul de proprietate asupra cursului, doar dreptul de al parcurge. Dreptul de proprietate și drepturile de autor ale cursului rămân în exclusivitate ale producatorului acestuia, chiar şi în cazul cursurilor şi resurselor educaţionale oferite cu titlu gratuit. Prin urmare, nu aveți dreptul să utilizați cursul și / sau materialele aferente cursului în scopuri comerciale sau de profit. Sunteți obligat să nu utilizați cursul în scopuri ilegale, în special trebuie să respectați dreptul de proprietate și drepturile de autor. Utilizarea mărcilor, siglelor, mărcilor comerciale și a altora nu este permisă fără acordul prealabil al titularului de drepturi.
Orice utilizare ilegală a cursurilor comercializate pe site-urile EDUPEDIA (www.invat-online.ro şi www.edupedia.ro) poate conduce la proceduri civile sau penale prin intermediul titularului drepturilor respective.
Sunteşi obligat să despăgubiţi proprietarul de drept de orice daune care decurg din încălcarea obligaţiilor menţionate anterior sau care decurg din încălcarea drepturilor proprii sau ale terţilor; inclusiv pierderile economice și de alte consecințe. Trebuie să despăgubiți proprietarii de drept de orice pretenții ale unor terțe părți care decurg din astfel de încălcări.
- Politica de returnare
Dacă din orice motiv, utilizatorul care a achiziţionat un produs sau serviciu de pe unul din site-urile EDUPEDIA (www.invat-online.ro şi www.edupedia.ro) nu este mulţumit şi doreşte returnarea banilor, poate depune o cerere în acest sens în termen de 30 zile de la data efectuării respectivei comenzi utilizând adresa de email info@edupedia.ro . EDUPEDIA ONLINE SRL va returna integral banii pentru produsele achiziționate , în termen de 30 zile, minus eventualele comisione bancare sau alte taxe ale unor terţi, independente de firma noastră. Oricum, vă recomandăm ca înainte de a cumpăra un produs, să vă asigurați că este ceea ce căutați, mai ales dacă există o versiune demo a produsului care vă poate ajuta să alegeți mai ușor.
- Politica de reclamaţii
Noi, echipa EDUPEDIA, suntem în permanență preocupați de calitatea serviciilor şi a produselor comercializate. Prin urmare încurajam orice feedback, pozitiv sau negativ. Apreciem timpul și efortul tău pentru a ne comunica orice sugestie, satisfacție sau insatisfacție legate de experiența ta cu site-urile EDUPEDIA (www.invat-online.ro şi www.edupedia.ro).
Ne puteți contacta prin una dintre modalitățile de mai jos:
Telefon: +40757100011
E-mail: info@edupedia.ro
Sau direct prin sectiunea Contact
Toate sesizările şi reclamațiile trebuie să conțină numele, datele de identificare și de contact (email şi telefon) ale expeditorului, precum și descrierea detaliată a aspectelor reclamate, numărul şi data comenzii, a cursului sau serviciului achizitionat precum şi orice altă informaţie de interes care să ne ajute la identificarea şi rezolvarea problemei semnalate.
***În cazul în care nu sunteţi pe deplin mulțumit(ă) de răspunsul nostru, vă poți adresa Agenției Naționale pentru Protectia Consumatorului (A.N.P.C.), Bucureşti, Bd. Aviatorilor nr. 72, sector 1, cod postal 011865, Telefonul Consumatorului: 021-9551, e-mail: cabinet@anpc.ro , www.anpc.gov.ro .