fbpx

Dacă aţi ajuns aici, înseamnă că vă interesează subiectul
Matematică pentru Evaluarea Naţională

Matematica este o disciplină exactă! Cea mai eficientă metodă de a maximiza cunoştinţele într-un timp cât mai scurt este parcurgerea şi înţelegerea a cât mai multe tipuri de exerciţii şi probleme din teste de simulare oficiale! Există un număr limitat al acestora, foarte multe dintre ele, cu probabilitate mare a se regăsi în variantele pentru examen! Orice metodă de rezolvare a lor, înţeleasă şi însuşită, va spori exponenţial şansele de a obţine o notă cât mai mare la examenul de Evaluare Naţională. Orice greşeală, din orice motiv, poate reduce semnificativ şansele unui copil de a ajunge la liceul dorit.

Timp…mai este suficient! EDUPEDIA vă poate pune la dispozitie INSTRUMENTUL cel mai eficient pentru atingerea obiectivului la disciplina MATEMATICĂ! OFERTĂ SPECIALĂ valabilă până la data de 31 martie 2024!

45+ Teste de Matematică pentru Evaluarea Naţională, clasa a VIII-a,
rezolvate şi explicate integral

Acestea sunt alese din subiectele de simulări oficiale şi neoficiale, ale ISJ-urilor din diferite judeţe, din anii anteriori (2021-2023), inclusiv Evaluare Naţională 2023! În plus, pe lângă explicaţiile şi rezolvările matematice, veţi primi şi o serie de sfaturi practice / recomandări de abordare a tuturor subiectelor, menite a maximiza nota finală, “speculând”  forma oficială de redactare a testelor şi a baremelor. 

Prezenta ofertă vine împreună cu garanţia de 30 zile. Dacă, din orice motiv, nu sunteţi mulţumiţi de achiziţia făcută, vă returnăm integral suma plătită pentru acest curs! 

În loc de testimoniale, vă invităm să vizualizaţi 3 teste , rezolvate şi explicate integral

Evaluarea Nationala 2023 - Matematica - Simulare oficiala EN , 21 martie 2023 - rezolvare integrala rezolvare integrală

Evaluarea Naţională 2023 - Matematică - Model de test oficial EDU (01.11.2022) rezolvare integrală

Evaluarea Naţională 2023 - Matematică - Simulare ISJ IAŞI (ianuarie 2023) rezolvare integrală

Această aplicaţie funcţionează doar pentru dispozitivele care rulează sistem de operare Android şi poate fi descărcată şi distribuită în mod GRATUIT. Contine toate noţiunile şi formulele de MATEMATICA de gimnaziu.

SUCCES tuturor copiilor la examenul de EVALUARE NAŢIONALĂ 2024!

EDUPEDIA este o platformă online de învăţare şi dezvoltare competenţe ce pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi o mare varietate de cursuri şi resurse educaţionale, GRATUITE sau CONTRA-COST.
În plus, EDUPEDIA este un proiect de economie socială, cu o misiune asumată:
"Echitate digitală pentru toţi copiii şi reducerea inegalităţilor în educaţie"
Atunci când achiziţionaţi un curs de pe platforma EDUPEDIA
90% din profit va merge automat către facilitarea accesului la
TEHNOLOGIE şi EDUCAŢIE ONLINE
pentru cât mai mulţi COPII DEFAVORIZAŢI.
Vă mulţumim anticipat pentru că ÎNVĂŢAŢI şi AJUTAŢI alături de noi!

Prezenta ofertă vine împreună cu garanţia de 30 zile. Dacă, din orice motiv, nu sunteţi mulţumiţi de achiziţia făcută, vă returnăm integral suma plătită pentru acest curs! 

Vă rugăm să vizitaţi paginile noastre sociale, oficiale.
Fiţi alături de noi, orice ajutor contează! Mulţumim anticipat pentru orice like, abonare sau distribuire.