fbpx

Cum comand un curs de pe platforma EDUPEDIA

Faceţi un cont pe platforma EDUPEDIA accesând butonul din partea dreaptă, sus: Înregistrare
Pentru a căuta cursul preferat pe platforma Edupedia aveţi la dispoziţie mai multe modalităţi:
1. Bara de căutare
2. Pagina de cursuri - unde puteţi filtra după categorii, instructori
3. Alegând din meniul principal categoria de curs dorită
4. Din caruselul de Cursuri populare recomandate
Pe pagina cursului veţi găsi toate detaliile despre curs şi instructor, cerinţe, caracteristici, audienţă recomandată, curiculum curs, durată, număr de cursanţi, etc. Dacă este ceea ce căutaţi, îl puteţi adăuga în coşul de cumpărături.
Pentru a achiziţiona mai multe cursuri, repetaţi paşii 2 şi 3 (optional)
În cazul în care aveţi un cupon de reducere, îl puteţi introduce acum în câmpul corespunzător, urmat de comanda de Actualizare coş.
Dacă totul este conform aşteptărilor, puteţi continua cu Finalizare comandă
Pentru a comanda, este necesar să completaţi datele necesare pentru facturare, persoană fizică sau persoană juridică, după cum doriţi. Vă recomandăm să decideţi corect, în acest punct, ce fel de facturare doriţi...Orice modificare ulterioră, va fi mai dificil de realizat, prin proceduri manuale.
Sunt disponibile două modalităţi de plată: 1. Cu ordin de plată (offline) - în acest caz, veţi primi pe email o factură proformă, pe care o veţi achita cu ordin de plată. Urmaţi întocmai instrucţiunile de plată. Menţionăm că accesul efectiv la cursul achiziţionat se va face după confirmarea intrării banilor în contul EDUPEDIA.
2. Plata online, cu cardul. Aceasta se realizează prin conexiune criptată şi securizată, prin partenerul nostru, Mobilpay (NETOPIA). În acest caz, accesul la cursul achiziţionat este mult mai rapid, confirmarea plăţii durând doar câteva minute. Dacă sunteţi persoană juridică, vă rugăm să vă asiguraţi că utilizaţi cardul de credit al firmei.
Acceptarea termenelor şi condiţiilor se face prin bifarea casetei corespunzătoare. Vă recomandăm insistent să ii parcurgeţi în întregime, cu atenţie înainte de a acorda acceptul dvs. Trebuie menţionat că beneficiaţi de garanţia de 30 zile, returnarea integrală a banilor dacă nu veţi fi pe deplin mulţumit de achiziţia efectuată.
Accesul la cursul achizitionat se face imediat după confirmarea plăţii, imediat în cazul plăţii cu cardul şi în 1-3 zile lucrătoare pentru plata cu ordin de plată. Acesta va fi disponibil în contul dvs. de profil, pe viaţă.