fbpx

Apariţii EDUPEDIA în Mass-Media sau internet

Anunţ proiect EDUPEDIA  pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău

Film animat de prezentare a proiectului EDUPEDIA

Vrei să devii instructor EDUPEDIA?

Ce vrei să înveţi astăzi online?

26 mai 2022 - Prima acţiune socială a echipei EDUPEDIA, Şcoala Gimnazială Corbasca, judeţul Bacău

Ştire la BACĂU TV despre prima acţiune socială a echipei EDUPEDIA, la Şcoala Gimnazială Corbasca

Joi, 26 mai 2022, s-a desfăşurat prima activitate socială a proiectului educaţional EDUPEDIA. Astfel, echipa a ajuns la Corbasca din judeţul Bacău unde trei copii meritoşi, cu rezultate foarte bune la învătătură dar provenind din familii cu situaţii defavorizante, respectiv Mihaela, Ştefana şi Dragoş, au primit în dar echipamente IT , fiind câştigătorii desemnaţi de juriu ai concursului de desen cu tematica “Pace pentru toţi copiii!” organizat de Şcoala gimnazială din localitate.
 
EDUPEDIA ONLINE este un proiect educaţional de economie socială, finanţat prin Fondul Social European, concretizat într-o platformă de cursuri online, atât pentru copii cât şi pentru adulţi, având ca motto sloganul “Învaţă pentru tine şi ajută copii defavorizaţi“. Scopul declarant al proiectului este “Echitate digitală pentru toţi copii şi reducerea în educaţie”.
 
“Proiectul EDUPEDIA nu este doar o afacere, ci un mijloc de îndeplinire a unei viziuni pe care nu o poţi realiza de unul singur. De aceea, îi invităm pe toţi cei care cred că EDUCAŢIA este calea spre un viitor mai bun să se alăture misiunii şi viziunii noastre. Copiii şi tinerii sunt cea mai valoroasă resursă în care merită să investim timp, energie şi acţiune. Orice pas, orice iniţiativă, orice activitate contează! Fiţi alături de noi, doar împreună putem reuşi!” Popa Eugen, Fondator EDUPEDIA.
 
Mai multe detalii găsiţi pe site-ul proiectului, https://invat-online.ro

Prima aparitie TV a proiectului educational EDUPEDIA, Bacau TV, 06.06.2022

29 noiembrie 2022 - A doua acţiune socială a echipei EDUPEDIA, Şcoala Gimnazială Letea Veche, judeţul Bacău